Zdravlje na prvom mjestu

"Susreti su edukativnog karaktera i tokom ova tri dana biće održane prezentacije, okrugli stolovi i diskusije na različite teme iz zdravstva. Biće predstavljeno oko 100 radova iz svih oblasti medicine sa dominantnom plenarnom tematikom intrahospitalnih infekcija"
0 komentar(a)
stetoskop, doktor, ljekar, Foto: Pixabay.com
stetoskop, doktor, ljekar, Foto: Pixabay.com
Ažurirano: 28.05.2015. 16:45h

Susreti zdravstvenih radnika Crne Gore biće otvoreni večeras u hotelu "Belvi" na Velikoj plaži u Ulcinju.

Susrete, 58. po redu, otvoriće dr Kenan Hrapović, direktor Fonda zdravstvenog osiguranja, koji je pokrovitelj tradicionalne manifestacije. Na susretima će se okupiti 150 medicinskih radnika različitih profila iz Crne Gore, Srbije, BiH i Makedonije.

"Susreti su edukativnog karaktera i tokom ova tri dana biće održane prezentacije, okrugli stolovi i diskusije na različite teme iz zdravstva. Biće predstavljeno oko 100 radova iz svih oblasti medicine sa dominantnom plenarnom tematikom intrahospitalnih infekcija koju će održati prof. dr Vineta Vuksanović iz Instituta za javno zdravlje", saopšteno je iz Ulcinjske rivijere koja gazduje Belvijem.

Predsjednica asocijacije Vesna Raosavljević je najavila da će svi učesnici skupa dobiti sertifikate, a svi radovi su objavljeni u Zborniku radova.

Organizator susreta je NVO Udruženje zdravstvenih radnika a moto susreta "Zdravlje na prvom mjestu".

Bonus video: