Rus zakupio predsjednički apartman u "Avali" na 90 dana

U ovom prostranom predsjedničkom apartmanu, svojevremeno je volio da ljetuje premijer Milo Đukanović sa suprugom.
86 pregleda 28 komentar(a)
Hotel Avala, Foto: Vuk Lajović
Hotel Avala, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 28.05.2015. 14:32h

Dvoetažni predsjednički apartman na sedmom spratu elitnog budvanskog hotela “Avala”, jedan od najluksuznijih na crnogorskoj obali, zakupljen je za cijelu ljetnju sezonu, punih 90 dana.

Rezervacija za veliki apartman od 140 kvadrata, sa prostranom terasom na vrhu nekadašnje Stare Avale, stigla je, kako saznajemo, iz Rusije, a bogati klijent ima mogućnost da sa svojom porodicom uživa u usluzi specijalno predviđenoj za goste tog ekskluzivnog dijela hotela.

Hotelski kompleks “Avala resort & villas” raspolaže sa ukupno 207 soba, uključujući 108 standard, osam superior soba, 77 junior apartmana, sedam exskluziv apartmana, šest penthuza i jednim predsjedničkim suit apartmanom.

Predsjednički apartman nalazi se u dijeli novoizgrađenog hotelskog kompleksa tik uz Stari grad, gdje se nekada nalazila Stara Avala.

Do predsjedničkog apartmana vodi poseban lift, tako da oni koji u njemu odsjedaju imaju potpunu intimu, kao i diskreciju.

Cijena jednodnevnog zakupa tog apartmana u špicu ljeta, kako se navodi na sajtu kompanije, je 3.000 eura, ali kako je “Vijestima”, pojašnjeno, moguće je sa svakim klijentom u zavisnosti od njegovih zahtjeva, kao i perioda na koji želi da zakupi apartman, da se postigne dogovor oko cijene.

U ovom prostranom predsjedničkom apartmanu, svojevremeno je volio da ljetuje premijer Milo Đukanović sa suprugom.

Apartman, kako navode na sajtu, je ekskluzivni hotelski smještaj koji odiše atmosferom rafiniranosti i udobnosti u kojoj se na jednostavan način elegancija i funkcionalnost.

Apartman ima odvojen dnevni boravak od spavaćeg, primaći dio, luksuzno kupatilo i veliku terasu sa božanstevnim pogledom na more. Gosti apartmana mogu da uživaju u spa i welnes centru hotela, a kompletnu uslugu mogu dobiti u sobi.

Bonus video: