U Ulcinjskoj rivijeri duplo više gostiju nego lani

Na Adi Bojani trenutno boravi 30 gostiju iz Njemačke i Rusije, a posjeta je, kako je navela Živanović, veća tokom vikenda kada u hotelu borave i domaći gosti
3 komentar(a)
Ulcinj, ulcinjska rivijera, Foto: Ulcinjska rivijera
Ulcinj, ulcinjska rivijera, Foto: Ulcinjska rivijera
Ažurirano: 27.05.2015. 14:41h

Ulcinjska rivijera tokom maja ostvarila je duplo više noćenja nego lani u istom periodu pa u kompaniji s razlogom očekuju dobru sezonu. U Olimpiku, Belviju i nudističkom naselju tokom maja ostavreno je ukupno 3.400 noćenja a kako je navela portparol, Ana Živanović, najviše gostiju narednih dana ulcinjski hotelijer očekuje iz Češke, Njemačke, Srbije, Rusije, BiH i Crne Gore.

"Ako vremenske prilike budu poslužile, očekujemo da ovogodišnja sezona bude bolja od prethodne", kazala je Živanović Vijestima.

Na Adi Bojani trenutno boravi 30 gostiju iz Njemačke i Rusije, a posjeta je, kako je navela Živanović, veća tokom vikenda kada u hotelu borave i domaći gosti.

Ada je kapije otvorila 29.aprila, Olimpik trećeg aprila a Belvi 27.aprila.

Cijene u svim hotelima su na nivou prošlogodišnjih, a do 10. Juna polupansion po osobi dnevno u hotelu Bellevue je 22 eura, u hotelu Olympic je 24, dok je na Adi Bojani od 27 do 32 eura.

Bonus video: