„Ingemar“ prezadovoljan što je Porto Montenegro marina 2015.

„Ovako veliko međunarodno priznanje projektu u koji je naša kompanija veoma duboko involvirana, ispunjava nas zadovoljstvom i ponosom. Nagrada koju je dobio Porto Montenegro i nas stavlja na najvisočiji stepenik podijuma, zajedno sa vlasnicima, menadžmentom i drugim poslovnim partnerima Porto Montenegra,“ istakao je predsjednik „Ingemara“
0 komentar(a)
Porto Montenegro, Foto: Siniša Luković
Porto Montenegro, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 26.05.2015. 07:07h

Italijanska kompanija „Ingemar“, koja je dugogodišnji poslovni partner i isporučilac opreme za luksuzni nautički centar Porto Montenegro u Tivtu, izrazila je veliko zadovoljstvo činjenicom da je Porto nedavno proglašen za „Marinu godine 2015“ od strane čuvene britanske Yach Harbour Asocijacije (TYHA).

Preko 3.000 glasača iz lanca TYHA u konkurenciji 84 marine širom svijeta izglasalo je Porto Montenegro za najbolju marinu za mega i super jahte u 2015. godini, što su iz „Ingemara“ doživjeli i kao veliki sopstveni uspjeh.

„Ovako veliko međunarodno priznanje projektu u koji je naša kompanija veoma duboko involvirana, ispunjava nas zadovoljstvom i ponosom. Nagrada koju je dobio Porto Montenegro i nas stavlja na najvisočiji stepenik podijuma, zajedno sa vlasnicima, menadžmentom i drugim poslovnim partnerima Porto Montenegra,“ istakao je Lorenzo Isalberti, predsjednik „Ingemara“.

On je dodao da je to indirektno i priznanje tehnologiji i proizvodima iz Italije, kao i 35- godišnjem iskustvu „Ingemara“, koji je jedan od svjetskih lidera u projektovanju i proizvodnji raznih plutajućih struktura za marine.

Ta italijanska kompanija sa sjedištem u Milanu od 2009. do prošle godine isporučila je sve plutajuće strukture marini Porto Montenegro – plutajuća privezna mula, valobrane, platforme, pasarele i posebne male dokove. Preko 340 dužnih metara plutajućeg valobrana koga je izradio „Ingemar“, glavna su zaštita skupocjenih jahti u tivatskoj marini od udara talasa nošenih snažnjim vjetrovima.

Bonus video: