POWER YOUR FUTURE

Studenti Elektrotehničkog fakulteta na praksi u Telekomu

Studenti ETF-a će na praksi, kako je saopšteno iz Telekoma, imati priliku da uspostave direktan kontakt sa stručnjacima iz oblasti telekomunikacija, kao i da se iz prve ruke informišu o aktuelnim oblastima u inženjerskoj praksi i budućem razvoju
55 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.02.2019. 01:05h

Studenti završne godine Elektrotehničkog fakultetu (ETF) u Podgorici, sa smjerova telekomunikacija i računara, imaće praksu u Telekomu, od 25 do 29. maja. Na praksi će u Sektorima razvoja tehnike i održavanju mreže i servisa biti ukupno 17 studenta.

Na taj način se nastavlja dugogodišnja saradnja Telekoma i Elektrotehničkog fakulteta na projektu "Power Your Future".

Studenti ETF-a će na praksi, kako je saopšteno iz Telekoma, imati priliku da uspostave direktan kontakt sa stručnjacima iz oblasti telekomunikacija, kao i da se iz prve ruke informišu o aktuelnim oblastima u inženjerskoj praksi i budućem razvoju.

"Zajednički projekti Telekoma i ETF-a jedinstvena su prilika da se napravi korisno i veoma bitno povezivanje budućih kadrova, obrazovnih institucija i privrede. To je, svakako, za studente korak ka sticanju znanja i samopouzdanja, ali i prilika da se na vrijeme otkriju izuzetni potencijali mladih ljudi, kao i da se nastavi s njihovim angažovanjem i eventualnim zapošljavanjem", rekao je direktor direktorata za upravljanje i održavanje mreže i servisa Jovan Ćetkovic na prijemu studenata ETF.

U ime ETF-a studente je pozdravio prodekan za istraživanje i razvoj doc. dr. Milutin Radonjić.

Galerija