Gost Roditeljskog kutka porodični psihoterapeut

"Ona će sa budućim i sadašnjim mama i tatama razgovarati i o povratku na posao nakon porodiljskog odnosno roditeljskog odsustva, navikavanju djeteta na vrtić i svm temama koje ih budu interesovale i u vezi sa kojima budu imali pitanja", navodi se u saopštenju
0 komentar(a)
par, beba, roditelji, Foto: Shutterstock
par, beba, roditelji, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 24.05.2015. 15:56h

Dolazak djeteta i period nakon njegovog rođenja veoma su izazovni za roditelje, posebno kada se prvi put nađu u toj ulozi. Zbog toga Udruženje Roditelji organizuje razgovor sa porodičnim psihoterapeutom Jelenom Raičević u Roditeljskom kutku u ponedjeljak, 25. maja od 18 sati.

"Ona će sa budućim i sadašnjim mama i tatama razgovarati i o povratku na posao nakon porodiljskog odnosno roditeljskog odsustva, navikavanju djeteta na vrtić i svm temama koje ih budu interesovale i u vezi sa kojima budu imali pitanja", navodi se u saopštenju Udruženja Roditelji.

Roditeljski kutak se održava u Kidsland radnji na Starom Aerodromu.

"Kutak je mjesto u kojem se okupljaju trudnice, porodilje, dojilje, ali i njihovi partneri, i gdje imaju priliku da razgovaraju međusobno ali i sa stručnjacima o svim temama koje ih interesuju, a koje su u vezi sa trudnoćom, dojenjem, zdravljem i njegom majke i bebe," navodi se u saopštenju.

Bonus video: