"Ulov mjeseca": Nagradu osvojio Ivan Kovačević

Ovu nagradnu igru za sportske ribolovce na Crnogorskom primorju priređuje kompanija za prouzvodnju i trgovinu ribomaterijalom i opremom za more „Una“ iz Tivta, a Kovačević se titulom najboljeg okitio za ulovljenog zubaca težine 6,85 kilograma
107 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 20.05.2015. 12:30h

Prvo mjesto i vaučer od 50 eura koji može potrošiti u prodavnicama iz lanca „Sipa“, u aprilskom kolu nagradne igre „Ulov mjeseca“, osvojio je Ivan Kovačević iz Herceg Novog.

Ovu nagradnu igru za sportske ribolovce na Crnogorskom primorju priređuje kompanija za prouzvodnju i trgovinu ribomaterijalom i opremom za more „Una“ iz Tivta, a Kovačević se titulom najboljeg okitio za ulovljenog zubaca težine 6,85 kilograma. Zubatac je ulovljen na pendulu na živu lignju kao mamac, kod ostrva Mamula u jutarnjim satima.

Drugo mjesto osvojio je Perica Dabanović iz Bara koji je takođe ulovio zubaca, ali nešto manjeg – težine 6,5 kilograma. Dabanović je kapitalca uhvatio štapom iz barke, na 45 metara dubine, oko 2 milje od obale u Baru

Treće mjesto pripalo je Miliću Petriću koji je na ponti kod konobe „Maestral“ u Krtolima, ulovio hobotnicu težine od 9,3 kilograma.

Galerija

Bonus video: