m:tel: Šalji, zovi, uz paket m:go plus NEW

Ukoliko korisnik dopuni račun sa 6 ili više eura u promotivnom periodu, produžavaju se besplatni pozivi sa tri odabrana broja za narednih 30 dana. Dopunjeni iznos korisnik troši kako želi
94 pregleda 0 komentar(a)
m:tel, Foto: Mtel.me
m:tel, Foto: Mtel.me
Ažurirano: 19.05.2015. 11:14h

Kompanija m:tel je za sve nove prepaid korisnike pripremila paket m:go plus NEW koji omogućava slanje SMS-ova prema svim mrežama u Crnoj Gori za samo 1 cent. Aktivacijom kartice u promotivnom periodu korisnik dobija besplatne pozive ka tri odabrana broja iz bilo koje mreže u Crnoj Gori u narednih 30 dana (2000 minuta).

Za aktivaciju odabranih brojeva potrebno je poslati SMS sadržine: Aktiviraj X na broj 14555, pri čemu je X broj telefona odabranog broja, koji uključuje i prefix mreže.

Ukoliko korisnik dopuni račun sa 6 ili više eura u promotivnom periodu, produžavaju se besplatni pozivi sa tri odabrana broja za narednih 30 dana. Dopunjeni iznos korisnik troši kako želi.

Svim postojećim prepaid korisnicima 068 m:tel mreže omogućen je prelazak na ovaj paket kao i aktivacija istih benefita koje imaju novi korisnici, uz uslov dopune računa jedinstvenim iznosom (jednom dopunom) od 6 eura u promotivnom periodu.

Prepaid paket m:go plus NEW po cijeni od samo 3 eura sa 3 eura kredita, koje korisnik slobodno troši, dostupan je u svim poslovnicama m:tel-a i na maloprodajnim mjestima kod ovlašćenih dilera i distributera.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebooku, veb sajtu kompanije kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Bonus video: