Danas višesatna isključenja u više gradova

U Podgorici će zbog radova u trafostanicama od devet do 15 sati, bez napajanja strujom ostati dio ulice Kralja Nikole, Radosava Burića i bolnica Kodra
64 pregleda 0 komentar(a)
sijalica, Foto: Shutterstock.com
sijalica, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 19.05.2015. 07:01h

Djelovi više crnogorskih gradova sjutra će nekoliko sati biti bez struje, zbog radova na mreži i ugradnje novih brojila, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

Objekti u kojima će biti ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Podgorici će bez struje ostati Tuzi bb, a u Nikšiću ulice Bistrica 4, 9, Duklo bb, 93, Njegoševa bb, 18, Partizanski put 47, 49, 52, 54, 58, 60, 68, 70, 72, 75, 79, 80, 81, 83, 87, 89, 95, 99 i Rastoci bb.

Na području Berana bez struje biće ulice 29. novembra bb, 1, 5, 13, 15, 26, 34, Morava bb i Dušana Vujoševića bb.

U Baru će bez napajanja strujom ostati Čanj bb, Gavrila Principa 25 i Ilino, dok će na području Kotora biti ugrađivanja brojila u Dobrota bb, 1, 2, 89, 117, 119, Daošine, Studentski dom, Sveti Matija i Vila Andjela bb.

U Podgorici će zbog radova u trafostanicama od devet do 15 sati, bez napajanja strujom ostati dio ulice Kralja Nikole, Radosava Burića i bolnica Kodra.

U istom terminu, zbog radova u trafostanici „Blok 17“, bez napajanja električnom energijom ostaće zgrada na uglu ulica Bracana Bracanovića i 4.jula do zgrade Razvršja.

Iz Elektroprivrede je saopšteno da će bez struje ostati i ulica “Milana Raičkovića”, stovarište Kosor i dio Zlatice oko Volija i dio Dečanske ulice, dio Njegoševe, dio ul. Bijelog Pavla i naselje Landža.

Zbog radova u trafostanici „Stari Aerodrom 10“ od devet do 14 sati, bez struje ostaće dio potrošača iz Kozaračke ulice.

Na Cetinju će zbog radova u trafo reonu Donji Kraj I, od devet do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostati gornji dio Donjeg Kraja, Jabučke ulice, Bulevara Crnogorskih heroja, Predgrađa i dio Mojkovačke ulice.

Zbog radova na dalekovodu 10 kV "Cetinje-Vrela- Prekornica", od devet do 17 sati, bez struje ostaće Zagrablje, Očinići, Ugnji, Vrela, Obzovica, Pačarađe, Gluhi Do i Prekornica, kao i vodovodno postrojenje "Uganjska Vrela".

Na području Tivta će zbog radova na energetskim postrojenjima od devet do 13 sati, bez stuje ostati potrošači na lokacijama Đuraševića Obala i Cacovo.

U Baru će od osam do deset sati zbog radova na ugradnji Koncetratora u TS Rap bez napona biti svi potrošači naselja Rap i Bartula koji se napajaju sa TS Rap.

Zbog radova u trafostanici Ahmetov brijeg 2 bez napona će biti svi potrošači naselja Bjeliši preko pruge od deset do 12 sati.

Zbog radova na mreži Bjeliši od devet sati i 30 minuta do 15 sati bez napona će biti svi potrošači istoimenog naselja, koji se napajaju sa NN izvoda prema Glišićima.

Od devet do 16 sati zbog radova na dalekovodu za Bijeli Kamen bez napona će biti svi potrošači koji se napajaju sa STS Oćas, STS Bijeli Kamen, STS Belo brdo i STS Gola glava.

Bonus video: