Crveni krst Tivta u 2014. prihodovao 63.000 eura

86 pregleda 0 komentar(a)
Crveni krst, Tivat, Foto: Siniša Luković
Crveni krst, Tivat, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 13.05.2015. 14:00h

Opštinska organizacija Crvenog krsta Tivat je prošle godine uspješno radila – zaključeno je sinoć na redovnoj godišnjoj Skupštini OO CK Tivta Usvajajući izvještaj o radu i finansijski izvještaj za prošlu godinu, Skupština je ocijenila da su projekti„Briga o starima“, „Javni rad“, „Njega starih lica“, „Dobrovoljno davalaštvo krvi“, „Prva pomoć“, „Akcije socijalnog karaktera“, „Spasilaštvo na moru“, „Distribicija invalidskih kolica, „Rad sa mladima“, „Difuzija“, projekti koji su pokazali dobre rezultate, koristi ih veliki broj osoba i sa njima će se nastaviti i ove godine.

Crveni krrt Tivta lani je imao ukupne prihode od 63 hiljade eura, od čega je skoro polovina potrošena na sprovošenje programa geronto-domaćica i njege starih i bespomoćnih Tivćana.

Ove će godine, prma očekivanjima, u kasu tivatskog odjeljenja te humanitarne organizacije biti uplaćeno ukupno 51 hiljadu eura.

Sekretar OO CK Tivat Duško Božović kazao je i da u saradnji sa Opštinom, predstoji i izgradnja novih prostorija umjesto aktuelne dotrajale montažne barake na Seljanovu koju koristi ta humanitarna organizacija.

Bonus video: