Porto Montenegro na dodjeli nagrada World superyacht award 2015

"Superjahta 'Elena', kojoj je matična luka Porto Montenegro, na ovoj dodjeli nagrada pobjednica je u kategoriji jahti dužine od 30 do 43.99m, ispod 500 bruto-tona,” kazao je menadžer za razvoj biznisa u marini Porto Montenegro, Bili Kanelas
0 komentar(a)
Beki Milton, Bili Kanelas, Foto: Porto Montenegro
Beki Milton, Bili Kanelas, Foto: Porto Montenegro
Ažurirano: 13.05.2015. 11:53h

Predstavnici kompanije “Adriatic Marinas-Porto Montenegro” iz Tivta prisustvovali su ovog vikenda dodjeli nagrada na najprestižnijoj evropskoj manifestaciji u superjaht biznisu World Superyacht Awards 2015 u Amsterdamu.

Nagrađene su 22 jedrilice i motorne jahte, koje su obilježile svjetske premijere i dokazale koji su kapaciteti jahting industrije u prošloj godini - za najbolju jahtu proglašena je 72 metra duga “Grace E”.

“Ova manifestacija je mjesto susreta najvažnijih predstavnika jahting industije, svjetskih kapetana i vlasnika brodova. Cilj nam je bio da i na ovoj ceremoniji svi učesnici upoznaju marinu Porto Montenegro kao dobitnicu prestižnog godišnjeg priznanja u kategoriji 'Najbolja marina za superjahte 2015' koju dodjeljuje Britanska Asocijacija marina (TYHA), i ovogodišnjeg domaćina manifestacije 'Superyacht Rendezvous Montenegro'. Primjera radi, superjahta 'Elena', kojoj je matična luka Porto Montenegro, na ovoj dodjeli nagrada pobjednica je u kategoriji jahti dužine od 30 do 43.99m, ispod 500 bruto-tona,” kazao je danas tim povodom menadžer za razvoj biznisa u marini Porto Montenegro, Bili Kanelas.

On je sa koleginicom, menadžerkom prodaje u Porto Montenegru za britansko tržište Beki Milton, prisustvovao luksuznoj svečanosti u Amsterdamu.

Nautički znalci tvrde da je ova prestižna manifestacija u jahting industriji pandan dodjeli Oskara u industriji filma.

Bonus video: