Trijumf plesnog kluba "Matrix"

"U prijateljskoj atmosferi, gdje su takmičari podržavali jedni druge, bez obzira na konkurenciju, protekao je i ovaj Kup. Pokazujući da je ples govor koji svi razumiju, takmičari su pokatali visok nivo znanja iz više oblasti", kazali su iz Matrixa
88 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.05.2015. 14:54h

Šesti memorijalni Open kup u modernom plesu, koji nosi ime "Božica Pejović", održan je u nedjelju u Nikšiću.

Iz PK Matrix, koji je i organizator Open kupa, saopštili su da je na turniru učestvovalo 13 klubova, sa oko 600 takmičara.

Oni su kazali da je međunarodni žiri na čelu sa Natašom Jekić iz Mostara bio na visini zadatka.

"U prijateljskoj atmosferi, gdje su takmičari podržavali jedni druge, bez obzira na konkurenciju, protekao je i ovaj Kup. Pokazujući da je ples govor koji svi razumiju, takmičari su pokatali visok nivo znanja iz više oblasti", kazali su iz Matrixa.

Oni dodaju da je naročitu pažnju izazvalo takmičenje u hip hopu ,belly dancu, etno show, street dancey i break dancu.

"U konačnom zbiru, najviše prvih mjesta - ukupno 26, pripalo je plesnom klubu 'Matrix' koji je pored ostalih nagrada dobio i veliki pehar, kao najuspješniji klub na kupu. Sudije na turniru nagrađene su platekom za doprinos razvoju plesne kuluture i sporta u Crnoj Gori", kazali su iz Matrixa.

Direktorica tog kluba Mia Rakočević rekla je da veoma zadovoljna postignutim rezultatima i atmosferom na takmičenju.

"Bilo je dosta posla oko organizacije, i u tom dijelu ističem podršku Ministarstva finansija, a Opštine Nikšić u dijelu infrastrukture. Ovaj kup zaslužuje pažnju i podršku iz više razloga, i nadamo se da će od naredne godine ući u kulturno sportski kalendar Nikšića", kazala je ona.

Galerija

Bonus video: