Nikšić: Završena globalna kampanja UN "Spasi dječiji zivot!"

Završna aktivnost crnogorske kampanje održana je 9. maja na Trgu Slobode u Nikšiću, a doprinos su dali i članovi umjetničkog centra “Korak”
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.05.2015. 12:48h

Tokom kampanje Ujedinjenih nacija u oblasti bezbjednosti u saobraćaju, sa fokusom na bezbjednost djece “Spasimo dječiji život”, koja je trajala od 4. do 10. maja, NVO „Alfa centar” realizovala je deset edukativnih radionica u isto toliko škola, u pet crnogorskih opština.

„Učenici su imali mogućnost da se upoznaju sa obavezom poznavanja i poštovanja saobraćajnih propisa, a na kraju druženja testirali su svoje znanje kroz zanimljiv kviz“, kazala je Jelena Đurđevac, iz „Alfa centra“.

Završna aktivnost crnogorske kampanje održana je 9. maja na Trgu Slobode u Nikšiću, a doprinos su dali i članovi umjetničkog centra “Korak”.

“Realizacijom ove kampanje ‘Alfa centar’ je poslao poruku da oblast bezbjednosti u saobraćaju mora postati jedan od prirotieta u našoj zemlji. Edukacijom najmlađih učesnika u saobraćaju stvaramo odgovorne i pažljive buduće generacije. Za nas ova kampanja ne prestaje, već aktivno radimo na širenju mreže organizacija i pojedinaca spremnih da aktivno doprinesu u ovoj oblasti”, poručila je Đurđevac.

Galerija

Bonus video: