Sastanak turističke privrede sa njemačkim turoperaterima u Baru

Njemačku delegaciju predstavljali su renomirani turoperatori kao što su Biblische Reisen, Fti Group, Alltours, TUI ReiseCenter, AFT Travel Management, Derpart i SKR Reisen GmbH
0 komentar(a)
njemački turoperateri bar, Foto: TO Bar
njemački turoperateri bar, Foto: TO Bar
Ažurirano: 15.10.2018. 14:42h

U okviru studijske posjete njemačkih turoperatora Crnoj Gori na poziv Nacionalne turističke organizacije Crne Gore (NTOCG), u Dobroj Vodi je danas održan sastanak predstavnika domaće turističke privrede sa njemačkom delegacijom. Riječ je o predstavnicima renomiranih turoperatora kao što su Biblische Reisen, Fti Group, Alltours, TUI ReiseCenter, AFT Travel Management, Derpart i SKR Reisen GmbH.

"Direktorica NTOCG Željka Radak Kukavičić i direktor TO Bar Emil Kukalj pozdravili su goste na skupu u hotelu “Kalamper”, izrazili zadovoljstvo zbog velikog interesovanja turističke privrede, te nadu da će se nakon sastanka ostvariti saradnja koja će rezultirati povećanjem turističkog prometa iz Njemačke. Održana je i prezentacija o Crnoj Gori na njemačkom jeziku, a na radnon dijelu sastanka hotelijeri i agenti su turoperatorima predstavili svoju ponudu. Organizacija ovakvih susreta se pokazala kao dobar model za uspostavljanje poslovne saradnje, pa će i ubuduće biti organizovani tokom studijskih posjeta", saopšteno je danas iz TO Bar.

Bonus video: