Djelovi više gradova danas bez struje

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni
0 komentar(a)
sijalica, Foto: Shutterstock.com
sijalica, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 08.05.2015. 06:29h

Djelovi više crnogorskih gradova danas će po nekoliko sati biti bez struje, zbog radova na mreži i i ugradnje novih brojila, saopšteno je iz Elektroprivrede.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Beranama će bez struje biti ulice 29. novembar bb, Budimlja, Đ. Vojvodića bb, Fudbalski stadion i Gavra Vukovića 1, 5, 9, 16.

Na području Berana bez struje će biti i Gornjoselska 18, Jovana Cvijića 2, 6, 7, 11, 21, 25, Novo Naselje 2, 3, 14 i Svetog Save 33/24.

U Baru će bez struje biti Šušanj, Ilino, Čačke, Gavrila Principa bb, 25, 26, Novi pristan bb i Žutokrlica.

U Kotoru će bez struje biti Prčanj bb i Glavati bb.

Na podrućju Podgorice će, zbog radova na dalekovodu „Medun“, od devet sati i 30 minuta do 16 sati, bez struje ostati Liješta, Medun, Dučići, Koći, Radan i Rašovići.

Nez struje će biti i Ledine, Rozdec, Rudine, Stjepovo, Benkaj, Poprat, karaula Poprat i repetitor Zatrijebač.

Zbog radova na dijelu dalekovoda „Hoti“ iz trafostanice 35/10 kV „Tuzi“, u terminu od devet do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Drume, Božaj, Votoja, Kremza i Carina Božaj.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži, u reonu trafostanice „Dahna 1“, od devet do 15 sati bez napajanja strujom ostaće dio Dahne.

Zbog radova u trafostanici „A-13“, u terminu od devet do 13 sati, bez struje ostaće dio potrošača iz ulice Ivana Vujoševića.

Zbog radova u trafostanici „Normal company“, u terminu od devet do 15 sati, bez struje ostaće zgrada Normala na Starom Aerodromu.

Zbog radova u trafostanici „Stari Aerodrom 10", od devet do 13 sati, bez struje će biti dio potrošača iz Zmaj Jovine ulice.

U Pljevljima, zbog radova na niskonaponskoj mreži, od devet do 15 sati će bez struje biti naselje Odžak, a zbog radova na dalekovodu u periodu od devet do 15 sati, bez napajanja biće sela Vodoplav, Gornje Selo, Crnobori i Vlaovići.

U Herceg Novom, zbog radova u trafostanici Prvoborac Bijela, u terminuod deset do 18 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Bijele koji se napajaju sa pomenute trafostanice.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži, u terminu od devet do 12 sati, bez struje ostaće dio područja Čela.

U Beranama, zbog radova u trafostanici „Talum 2“, od 11 do 13 sati bez napajanja strujom ostaće naselje Donji Talum.

U Kotoru, zbog radova na niskonaponskoj mreži, od devet do 11 sati bez struje će biti naselje Auto kamp Dobrota.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Bonus video: