Priština: Veliko interesovanje za Ulcinj

"Tokom presa, predstavljena je turisticka ponuda za ovu sezonu i pozvani su još jednom svi građani Kosova da i ove godine izaberu Ulcinj za ljetnje odmore. Svi prisutni su imali prilike da poslije prezentacije uživaju u koktelu i tradicionalnim jelima našeg grada," piše u saopštenju
102 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 07.05.2015. 08:09h

Prvog dana međunarodnog sajma turizma u Prištini vladalo je veliko ineterosovanje za sve crnogorske gradove a posebno, što je bilo i očekivano, za Ulcinj, saopštili su iz lokalne Turističke organizacije, koja i ove godine nastupa na sajmu u Prištini sa kolegama iz Bara i Budve i u saradnji sa Ministarstvom turizma i Nacionalnom turističkom organizacijom.

Sajam su zvanično otvorili predsjednik Opštine Ulcinj Fatmir Đeka i direktorica TO Zana Sarvan.

TO Ulcinj je organizovala konferenciju za medije sa Kosova među kojima su bile poznate TV poput RTK, KTV, TV21, Tribuna, Tema, Express i Bota sot.

"Tokom presa, predstavljena je turisticka ponuda za ovu sezonu i pozvani su još jednom svi građani Kosova da i ove godine izaberu Ulcinj za ljetnje odmore. Svi prisutni su imali prilike da poslije prezentacije uživaju u koktelu i tradicionalnim jelima našeg grada," piše u saopštenju.

Od privrednika koji su predstavili svoju ponudu u okviru štanda TO bili su hoteli Mediteran, Albatros, Grand, Sahara, zatim Giovani Trade, plaža Copacabana i mnogi drugi. Gosti TO Ulcinj bili su i ambasador Crne Gore na Kosovu Radovan Miljanić i predsjednik Turistickog saveza Kosova Shkelzen Riza.

Prištinski sajam održava se već 12 godina a do 9.maja, svoju predstaviće još 30 drugih izlagača.

Galerija

Bonus video: