“Sava Montenegro” policiji kupila dva alkometra

64 pregleda 5 komentar(a)
Sava Montenegro, Foto: Sava Montenegro
Sava Montenegro, Foto: Sava Montenegro
Ažurirano: 06.05.2015. 13:16h

Policija je dobila dva alkometra vrijednosti oko 3.500 eura.

Savremeni alkometri marke "dreger tip 7510”, donacija su AD "Sava Montenegro".

Direktorica Sektora za preuzimanje rizika, likvidaciju šteta i razvoj Sava Montenegro osiguranja Nataša Janičić je, prilikom uručenja alkometara rukovodiocu Odsjeka za bezbjednost drumskog saobraćaja u SPON – UPMUP Draganu Klikovcu, najavila da će Sava Montenegro osiguranje nastaviti sa realizacijom sličnih aktivnosti, kako bi se dodatno podigao nivo bezbjednosti u saobraćaju.

"Saradnjom Sava Montenegro osiguranja i saobraćajne policije i donacijom alkometara nastojimo da podignemo svijest pojedinaca, ali i šire zajednice o rizicima učestvovanja u saobraćaju pod dejstvom alkohola", naglasila je Janičić.

Rukovodilac Odsjeka za bezbjednost drumskog saobraćaja Dragan Klikovac se zahvalio Sava Montenegro osiguranju na vrijednoj donaciji i dosadašnjoj lijepoj sradnji.

Klikovac je istakao da će korišćenje alkometara nove generacije uticati na smanjenje broja vozača pod dejstvom alkohola, i izrazio nadu da će ova donacija poslužiti i drugim kompanijama u Crnoj Gori kao primjer društveno odgovornog poslovanja.

Ova donacija, pored korporativne odgovornosti, ima za cilj jačanje svijesti vozača o rizicima kombinovanja pića i vožnje.

Bonus video: