"Regent" lansirao koktel inspirisan zalaskom sunca u Boki

Tokom maja, ultaluksuzni tivatskji hotel nastavlja i sa već prepoznatljivim ponudama kao što su 'happy hour' , džez večeri, nedjeljni brunch...
6 komentar(a)
hotel Regent, Foto: Siniša Luković
hotel Regent, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 04.05.2015. 11:46h

Najluksuzniji hotel u Boki Kotorskoj, tivatski „Regent Porto Montenegro“ pripremio je primamljiv i sadržajan program za svoje goste, a koji proljeće koje je uveliko u jeku, čini još interesantnijim.

„Regent Porto Montenegro“ će obilježiti Svjetski dan koktela - za sve ljubitelje dobre kapljice i provoda, 13. maja od 18:30 časova u našem Library Baru vješti koktel majstori će predstaviti niz egzotičnih koktela, kao i Regentov koktel 's potpisom' nazvan 'Boka Sunset' po zalasku sunca u Boki Kotorskoj. Na poseban način obilježavamo i Dan nezavisnosti Crne Gore, 21. maj koji će proteći u znaku crnogorske kuhinje i tradicije. Toga dana, svi ljubitelji nacionalne kuhinje imaće priliku da uživaju u specijalitetima crnogorske nacionalne kuhinje od 12 do 16 časova. Takođe, posebni paket aranžman dostupan je od 21 do 24. maja“, kazala je tim povodom Elena Ljiljanić, portarolka ovog jedinog hotela ranga pet plus zvjezdica u Boki Kotorskoj.

Ljubitelji kvalitetnog gastronomskog programa mogu uživati u proljećnoj tematskoj večeri „Regenta“ koja će se održati 28. maja od 19 do 22 sata.

Tokom maja, ultaluksuzni tivatskji hotel nastavlja i sa već prepoznatljivim ponudama kao što su 'happy hour' četvrtkom, džez večeri koje se održavaju svakog petka i nedjeljni brunch, te bogatim wellness programom čime ispraća zimu i nudi bogatu uvertiru ljetu.

Bonus video: