Cetinje: Maturanti dobrovoljno dali krv

Kako se navodi, u Podgorici su tu akciju, u kojoj je učestvovalo oko 15 radnika, organizovali predstavnici Saveza sindikata Crne Gore, povodom obilježavanja Međunarodnog dana rada
52 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 30.04.2015. 15:59h

Maturanti Srednje stručne škole na Cetinju i članovi Saveza Sindikata Crne Gore dobrovoljno su dali krv, saopšteneo je iz Zavoda za transfuziju krvi.

Kako se navodi u saopštenju, u Zavodu za transfuziju krvi na Cetinju organizovana je akcija dobrovoljnog davanja krvi maturanata Srednje stručne škole.

“U akciji, koju je uprava škole organizovala sa Klubom dobrovoljnih davalaca "Dušan Abramović", učestvovalo je oko 20 davalaca”, kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, u Podgorici su tu akciju, u kojoj je učestvovalo oko 15 radnika, organizovali predstavnici Saveza sindikata Crne Gore, povodom obilježavanja Međunarodnog dana rada.

“Zavod za transfuziju krvi zahvaljuje organizatorima akcija i poziva druge društvene subjekte da na sličan način doprinesu promociji dobrovoljnog davalaštva krvi”, zaključuje se u saopštenju.

Galerija

Bonus video: