Porto Montenegro i ove godine podržava Jedriličarski klub “Delfin”

“Adriatic Marinas” ovim sponzorstvom nastavlja da ulaže u mlade nade tivatskog jedrenja - Matija Grabić i Igor Les su svojim plasmanima zaslužili povjerenje, tako da se nadamo da će uz dobar vjetar i sve veće jedriličarsko iskustvo ovi momci uspješno jedriti ka svjetskim medaljama”, kazao je PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić
0 komentar(a)
Igor Les, Foto: Porto Montenegro
Igor Les, Foto: Porto Montenegro
Ažurirano: 29.04.2015. 12:38h

Kompanija “Adriatic Marinas-Porto Montenegro” i ove godine nastavlja da podržava Jedriličarski klub "Delfin" iz Tivta, kroz godišnje sponzorstvo u vrijednosti od tri hiljade eura.

“Adriatic Marinas” ovim sponzorstvom nastavlja da ulaže u mlade nade tivatskog jedrenja - Matija Grabić i Igor Les su svojim plasmanima zaslužili povjerenje, tako da se nadamo da će uz dobar vjetar i sve veće jedriličarsko iskustvo ovi momci uspješno jedriti ka svjetskim medaljama”, kazao je PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

“Imamo izuzetno kvalitetnu sponzorsku saradnju sa Porto Montenegrom. Dobijena sredstva ćemo usmjeriti na pripreme jedriličara, Matije Grabića i Igora Lesa. Les će početkom jula učestovati na Svjetskom prvenstvu, Laser World Sailing Championship, u Kinkgstonu u Kanadi, odakle očekujemo da se vrati sa plasmanom za Olimpijske igre 2016. u Rio de Janeiru”, kazao je juče tim povodom predsjednik UO jedriličarskog kluba "Delfin" Robert Farkaš.

Igor Les kaže da je zadovoljan dosadašnjim plasmanom, ali i da je ovo najskuplja sportska godina za njega i klub, jer su svi svjetski kupovi kvalifikacija za njegov odlazak na Olimpijadu. Uz svakodnevno naporne treninge u akvatorijumu Bokokotorskog zaliva, prije odlaska u Kanadu, očekuje ga i jedriličarski izazov na Split Olympic Sailing Week-u, početkom maja.

Bonus video: