Trodnevna manifestacija u Ulcinju povodom 1. maja

Organizatori očekuju tradicionlano dobru posjetu jer kako tvrde, "Prvi maj se nigdje tako lijepo ne slavi kao u Ulcinju"
84 pregleda 0 komentar(a)
Ulcinj, Foto: Boris Pejović
Ulcinj, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 28.04.2015. 11:47h

I ove kao i prethodnih godina Opština Ulcinj i TO organizovaće tradicionalnu manifestaciju "Svi za turizam" koja će trajati prva tri dana maja.

Posebno bogat program organizatori su najavili za prvi maj koji će se tradicionalno slaviti na Adi Bojani, Velikoj plaži i uvali Valdanos.

Manifestacija će početi u hotelu Otrant My festom a nastaviti na Kopakabani gdje će svirati Tropiko band. Nakon toga slijedi Red bul party u Cruizer baru na Maloj plaži dok je u večernjim satima u Starom gradu planirana promocija filma Ulcinj na platnu.

Tropico band će iste večeri gostovati u Zeus clubu na Maloj plađi, a Blunt&Real u Riva cafeu. Studio 55 u istom terminu rezervisan je za BigDJ&party.

Drugi dan rezervisan je za djecu i umjetnike iz grada i regiona dok će u večernjim satima biti održan koncert Dren Abazai&Zig Zag orchestra.

Organizatori očekuju tradicionlano dobru posjetu jer kako tvrde, "Prvi maj se nigdje tako lijepo ne slavi kao u Ulcinju".

Bonus video: