Akcija čišćenja "Topola", najbolji akcijaš dobija komplet karata za Lake fest

"Lake fest i Ozon su u prethodne četiri godine organizovali čitav niz sličnih aktivnosti, a festival je između ostalih kvalitetnih segmenata regionalno prepoznat i po ekološkoj kampanji Rock koja se pokazala kao veoma efikasna"
53 pregleda 3 komentar(a)
Topole, Foto: Ž. Šapurić
Topole, Foto: Ž. Šapurić
Ažurirano: 24.04.2015. 12:02h

Ekološki pokret Ozon Lake fest organizovaće u subotu 25. aprila akciju uklanjanja komunalnog otpada sa prostora koji se koristi tokom trajanja tog popuralnog muzičkog festivala, kojom će se i ove godine dati doprinos obilježavanju Dana planete Zemlje.

Akciju će tradicionalno podržati i Elektroprivreda Crne Gore, koja gazduje tim prostorom i Pivara "Trebjesa", a najavljeno je i učešće predstavnika Triatlon kluba "Nikšić".

"Kako je prostor koji je svojevremeno bio poznato gradsko izletište, a koje je ponovo postalo popularno zahvaljujući organizovanju Lake festa, prošle godine devastiran usljed vremensih neprilika, želimo i ovim putem uticati da se šteta što prije sanira, a prostor oplemeni novim stablima koja su neophodna kako bi se povratio stari sjaj. Lake fest i Ozon su u prethodne četiri godine organizovali čitav niz sličnih aktivnosti, a festival je između ostalih kvalitetnih segmenata regionalno prepoznat i po ekološkoj kampanji Rock&Recycle koja se pokazala kao veoma efikasna", saopšteno je iz Ozona.

Akcija će početi u 12 sati, a zborno mjesto će biti na prostoru moto kampa.

Za najboljeg akcijaša, obezbijeđena je i specijalna nagrada - komplet karata za Lake fest.

Bonus video: