U petak Sajam društveno odgovornog poslovanja

“Među mnogim izlagačima naći će se Telenor i Atlas fondacija, Univerzitet Mediteran i Ekonomski fakultet UCG, Unija poslodavaca Crne Gore, višestruki dobitnik nagrade za društvenu odgovornost – Elko Tim i mnogi drugi”, navodi se u saopštenju
0 komentar(a)
Atlas centar, Foto: Luka Zeković
Atlas centar, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 23.04.2015. 14:24h

Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) organizovaće sjutra Sajam društveno odgovornog poslovanja i socijalnog preduzetništva u Atlas Capital centru.

CRNVO tim događajem zaključuje uspješnu realizaciju projekta Razvoj društveno odgovornog poslovanja i socijalnog preduzetništva u Crnoj Gori, koji je podržala Ambasada Norveške u Beogradu.

Iz CRNVO-a je saopšte da će se na Sajmu predstaviti preko 30 izlagača - preduzeća, institucije i organizacije koje sprovode društveno odgovorne aktivnosti, koje kroz svoje poslovanje doprinose razvoju lokalne zajednice, ali i koje na poseban način brinu o svojim zaposlenima, kupcima i korisnicima.

“Među mnogim izlagačima naći će se Telenor i Atlas fondacija, Univerzitet Mediteran i Ekonomski fakultet UCG, Unija poslodavaca Crne Gore, višestruki dobitnik nagrade za društvenu odgovornost – Elko Tim i mnogi drugi”, navodi se u saopštenju.

Takođe, na Sajmu će se predstaviti i udruženja građana koja obavljanjem privredne djelatnosti rješavaju pitanje nezaposlensti marginalizovanih grupa u Crnoj Gori.

Događaj će otvoriti izvršni direktor CRNVO, Ana Novaković, ministar rada i socijalnog staranja, Zorica Kovačević i počasni konzul Norveške, Michael Malvebo, nakon čega je planiran obilazak sajma, a potom i panel diskusija na temu Razvoj socijalnog preduzetništva u Crnoj Gori i regionu.

Bonus video: