Podgorica: Dogovorena saradnja sa Fondacijom Petrović

Predstavnici Fondacije, u znak zahvalnosti Glavnom gradu na razumijevanju i iskazanoj spremnosti za realizaciju zajedničkih projekata, pružili su finansijsku i stručnu podršku za obilježavanje jubileja 40 godina od osnivanja DODEST-a
183 pregleda 2 komentar(a)
Stijepović i Nikola Petrović, Foto: Podgorica.me
Stijepović i Nikola Petrović, Foto: Podgorica.me
Ažurirano: 21.04.2015. 19:42h

Glavni grad i Fondacija Petrović Njegoš sarađivaće na zajedničkim programima u oblasti kulture, sporta, socijalne politike, održivog razvoja i ekologije.

Gradonačelnik Podgorice, Slavoljub Stijepović, razgovarao je danas sa Princom Nikolom Petrovićem, a na sastanku je ocijenjeno da će saradnja Glavnog grada i Fondacije nesumnjivo doprinijeti afirmaciji tradicionalnih vrijednosti bogate kulturne baštine Crne Gore.

Stijepović je kazao da je gradska uprava u potpunosti posvećena realizaciji projekata koji znače očuvanje tradicije i istorije grada, a sve u cilju jačanja kulturnog identiteta Crne Gore.

"Gradonačelnik je predstavnicima Fondacije Petrović ponudio saradnju u realizaciji zajedničkih programa u oblasti kulture, sporta, socijalne politike, održivog razvoja i ekologije", saopšteno je iz Glavnog grada.

Predstavnici Fondacije, u znak zahvalnosti Glavnom gradu na razumijevanju i iskazanoj spremnosti za realizaciju zajedničkih projekata, pružili su finansijsku i stručnu podršku za obilježavanje jubileja 40 godina od osnivanja DODEST-a.

Na sastanku je dogovoreno i da Glavni grad u saradnji sa Fondacijom u narednom periodu intenzivno radi na bratimljenju Podgorice i pojedinih francuskih gradova.

Bonus video: