Nagradna igra m:tel-a : Folksvagen Polo odlazi u Berane

M:tel je u saradnji sa kompanijom Huawei organizovala nagradnu igru za postpaid i prepaid korisnike m:tel-a kao i za nove korisnike usluga ove kompanije
0 komentar(a)
M:tel, dodjela nagrada, Foto: M:tel
M:tel, dodjela nagrada, Foto: M:tel
Ažurirano: 21.04.2015. 13:12h

Kompanija m:tel danas je dodijelila automobil VW Polo GP 1.2 TSI Mirjani Marjanović iz Berana.

"Za mene je ovo bila vijest u koju zaista najprije nijesam ni povjerovala, kao ni moj suprug. Vrijedna nagrada će mnogo značiti mojoj porodici. Naravno da ću sa zadovoljstvom nastaviti da koristim 068 mrežu i rado ću vas preporučiti svim prijateljima. Veoma sam zadovoljna vašom ponudom i cjelokupnom uslugom", kazala je Marjanović

M:tel je u saradnji sa kompanijom Huawei organizovala nagradnu igru za postpaid i prepaid korisnike m:tel-a kao i za nove korisnike usluga ove kompanije.

Kako se navodi u saopštenju M:tela, poklon dopune svakog sata dobilo je u prvom kolu 2304 korisnika, a svakog dana po jedan korisnik je nagrađen telefonom Huawei Ascend Y 100, a u prvom kolu nagrađeno je 28 dobitnika ovim telefonom i 4 dobitnika telefonom Huawei Ascend G620S.

"Nastavićemo da držimo trend operatora sa najboljim odnosom prema korisnicima, a osim dobre usluge i ponude, neće nedostajati ni sličnih iznenađenja u nagradnim igrama", istakao je između ostalog Milivoje Cerović, direktor Sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima m:tel-a uručujući ključeve automobila dobitnici Marjanović.

Iz kompanije su dodali da je drugo kolo počelo 19. aprila, a završava se 18. maja 2015.godine

"Pozivamo sve postpaid korisnike da do 15. maja izmire svoja dugovanja, kao i prepaid korisnike da dopune svoj račun sa 5 eura ili više, jer ćemo već 19. maja izvući drugog dobitnika automobila VW Polo GP 1.2 TSI. Ono što našu igru čini posebnom je i da se prepaid račun može dopuniti više puta u toku trajanja nagradne igre/nagradnog kola, a sve odgovarajuće dopune učestvuju u nagradnoj igri /nagradnom kolu i povećavaju šansu za dobitak", istakla je PR menadžerka m:tel-a Ana Martinović.

Bonus video: