Nataša Martić izabrana za v.d. direktoricu TO Herceg Novi

Za predsjednika Izvršnog odbora Turističke organizacije izabran je Goran Čolović, turistički radnik i vlasnik turističke agencije Gorbis
212 pregleda 0 komentar(a)
Nataša Martić, Foto: Slavica Kosić
Nataša Martić, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 18.04.2015. 15:34h

Nataša Martić, odbornica udruženja građana Izbor u SO izabrana je za v.d. direktoricu TO Herceg Novi.

Prije toga na sjednici izvršnog odbora TO dosadašnji direktor Bogdan Kočetanović razriješen je dužnosti.

Podsjećamo da je račun, a time i rad hercegnovske turističke organizacije , sa kratkim prekidom, blokiran već godinu, jer odbornici lokalnog parlamenta u martu prošle godine nisu usvojili finansijski izvještaj i plan i program rada TO za 2014 godinu.

“Već sljedeće sedmice zasjedaće izvršni odbor TO , predložiće plan i program rada, kao i finansijski plan i program,koji bi nakon toga trebalo da usvoji skupština TO , što je i zapravo, uslov da TO nastavi sa svojim radom. Uradićemo i novu sistematizacija radnih mjesta, planiranom otvaranje info punktova, turist biroa kako bi građanima i turistima kako bi im informacije bile dostupnije“, kazala je Vijestima Martić.

Ona je kazala da će organizacija na čijem je čelu raditi na boljoj turističkoj ponudi grada, tješnjoj saradnji sa privrednicima, ali sa regionalnim turističkim organizacijama i, prije svega, sa NTO. Ona je najavila i nove projekte u susret ljetu, ali je kazala da bi „više voljela da se to formalizuje, pa da onda i kažemo šta je posrijedi, najavljujući nastavak saradnje sa Herceg Festom i sa lokalnom samoupravom iznad svega.

Za predsjednika Izvršnog odbora Turističke organizacije izabran je Goran Čolović, turistički radnik i vlasnik turističke agencije Gorbis.

Bonus video: