Humanitarna akcija za Dječiji dom "Mladost" u Bijeloj

Ovo je 11. godina kako se organizuje humanitarna akcija za pomoć štićenicima DD Mladost u Bijeloj. Do ove godine se akcija zvala „Slatkiš za djecu iz Bijele“, a ove godine je promijenila koncept i naziv.
262 pregleda 0 komentar(a)
Bijela, dječiji dom mladost, Foto: Slavica Kosić
Bijela, dječiji dom mladost, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 18.04.2015. 14:58h

Podgorički studenti u saradnji sa učenicima srednjih i osnovnih škola iz cijele Crne Gore i ove godine organizovali su za štićenike Dječijeg doma (DD) "Mladost" u Bijeloj humanitarnu akciju "Njihov osmijeh vrijedi više”.

Danas je u Bijelu stiglo 6 autobusa sa 400 mladih i 160 volontera. Oni su za svako dijete u Domu donijeli po paket sa artiklima za ličnu higijenu po jednom trenerkom, patikama i drugim potrepštinama.

"U akciji su učestvovali osnovci, srednjoškolci i studenti sa svih fakulteti. Organizatori nisu očekivali ovakav odziv, a mi želimo da se njihov osmijeh širi i sljedećih godina i da akcija iz godine u godinu bude sve veća”, kazala je Nina Ivanović iz organizacionog odbora humanitarne akcije.

Ovo je 11. godina kako se organizuje humanitarna akcija za pomoć štićenicima DD "Mladost" u Bijeloj. Do ove godine se akcija zvala „Slatkiš za djecu iz Bijele“, a ove godine je promijenila koncept i naziv.

Sve ustanove, koje su učestvale u projektu, dobile su specifikacije sa tačno određenim artiklima koje je potrebno nabaviti.

Ove godine odazvale su se i mnoge javne ličnosti, kazala je Slavica Ilić zamjenica direktora DD "Mladost".

Organizatori pozivaju mlade i sve ljude dobre volje da se uključe u akciju „Njihov osmijeh vrijedi više!“.

Bonus video: