Podgorica: Renovirana sala u OŠ "Božidar Vuković Podgoričanin"

Direktor Agencije TIKA Mustafa Jaziđi je poželio učenicima da u novoj sali stiču uspjehe i istakao da će TIKA u narednom periodu nastaviti sa ulaganjima
133 pregleda 0 komentar(a)
OŠ Božidar Vuković Podgoričanin, Foto: Ministarstvo prosvjete
OŠ Božidar Vuković Podgoričanin, Foto: Ministarstvo prosvjete
Ažurirano: 17.04.2015. 14:44h

Renovirana fiskulturna sala u OŠ "Božidar Vuković Podgoričanin" u podgoričkom naselju Konik danas je svečano otvorena.

Salu su svečano otvorili v.d. generalnog direktora Direktorata za predškolsko i osnovno obrazovanje i vaspitanje i obrazovanje lica sa posebnim potrebama Arijana Nikolić-Vučinić i direktor Agencije TIKA Mustafa Jaziđi.

Iz Ministarstva prosvjete je saopšteno da je Nikolić-Vučinić zahvalila predstavnicima agencije TIKA što su prepoznali važnost ulaganja u obrazovni sistem, a posebno kada je riječ o unapređenju uslova za odvijanje nastave fizičkog vaspitanja među crnogorskim učenicima.

Jaziđi je poželio učenicima da u novoj sali stiču uspjehe i istakao da će TIKA u narednom periodu nastaviti sa ulaganjima.

TIKA je izdvojila oko 32.000 eura za sređivanje i rekonstrukciju sale, a radove je izvodila građevinska firma "Selektor" iz Bijelog Polja.

Svečanosti su prisustvovali v.d. sekretara Ministarstva prosvjete Slobodan Filipović, potpredsjednik Glavnog grada Boris Mugoša, direktor Uprave za mlade i sport Igor Vušurović, predstavnici Školskog odbora, Savjeta roditelja i Đačkog parlamenta.

Bonus video: