Stijepović kupio auto: "Opel insignija" za 21.970 eura

"Uprava procijenila, da umjesto skupocjenih i luksuznih automobila, nabavi manje luksuzan i ekonomičan auto"
109 pregleda 0 komentar(a)
Slavoljub Stijepović, Foto: Savo Prelević
Slavoljub Stijepović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 15.04.2015. 06:32h

Gradonačelnik Slavoljub Stijepović potrošio je 21.970 eura za kupovinu novog vozila "opel insignija".

Ugovor sa kompanijom "Osmanagić" sklopljen je trećeg marta, a kako se navodi cijena vozila je utvrđena prema ponudi "Osmanagića" od 17, a postupak javne nabavke sproveden je petog februara.

Iz Glavnog grada “Vijestima” je potvrđeno da su za potrebe Službe gradonačelnika u skladu sa zakonom sproveli postupak nabavke najpovoljnijeg putničkog vozila, koje će mjesečno otplaćivati lizingom.

"Gradska uprava je procijenila, da umjesto skupocjenih i luksuznih automobila, koja zahtijevaju velika sredstva za održavanje i vožnju, nabavi manji luksuzni i ekonomičniji automobil, koji će zadovoljavati potrebe gradske uprave, jer želimo da se i na taj način krajnje odgovorno i racionalno odnosimo prema svim resursima", navedeno je iz PG biroa.

Gradonačelnik Stijepović nedavno je preuzeo džip “rendž rover”, koji je 2011. za skoro 72.000 eura kupio tadašnji načelnik Službe zaštite i spašavanja Radomir Pješčić.

Iz Glavnog grada "Vijestima" je nedavno saopšteno da namjeravaju da prodaju džip, a novac od prodaje biće iskorišćen za realizaciju projekata za koje trenutno nema dovoljno novca.

Iz Glavnog grada su tada odbacili spekulacije da je Stijepović uzeo vozilo kako bi ga koristio za svoje potrebe, navodeći da već koristi drugi službeni automobil.

"Vozila marke "rendž rover" i "krajsler 300 C" , u najskorije vrijeme javnim oglasom biće istaknuta na prodaju", saopšteno je juče iz PG biroa.

Bonus video: