Crnogorski specijaliteti, muzika i vino za francuske turiste

Kalezić je iskazala uvjerenje da će Crna Gora, kao, kako se navodi u saopštenju, najbrže rastuća turistička destinacija ispuniti očekivanja francuskih turista i da će joj se ponovo rado vraćati
98 pregleda 5 komentar(a)
Lion turisti, Foto: Montenegro Airlines
Lion turisti, Foto: Montenegro Airlines
Ažurirano: 11.04.2015. 18:10h

U Crnu Goru su danas letom Montenegro airlinesa iz Liona stigli prvi gosti iz Francuske, a crnogorski nacionalni avio-prevoznik za njih je upriličio doček.

Putnici na prvom letu iz Liona bili su prijatno iznenađeni, jer ih je dočekao kuvar nudeći im crnogorske specijalitete i vina.

„Bili smo prijatno iznenadjeni koktelom na aerodromu Lion, tortom na kojoj je pisalo Lion -Podgorica i Montenegro airlines, dočekom u avionu, kao i muzikom koja nas je sačekala na vašem aerodromu,“ kazao je putnik Pepije Žil, navodi se u saopštenju.

Predstavnik turoperatora iz Francuske “MTO Travel” Sebastijan Goninet, zahvalio se MA i organizatorima na toplom prijemu i izrazio uvjerenje da će Crna Gora kao turistička destinacija ispuniti očekivanja, kao i nadu da će se broj francuskih turista iz godine u godinu uvećavati.

“Današnji let iz Liona je prvi u seriji letova koji će se obavljati svake subote do 17. oktobra. Na ovaj način Montenegro Airlines daje svoj puni doprinos razvoju crnogorskog turizma i kvalitetnije avio-dostupnosti naše zemlje“, poželjela je dobrodošlicu gostima Bojana Kalezić, menadžerka za promociju komercijalnih aktivnosti MA.

Kalezić je iskazala uvjerenje da će Crna Gora, kao, kako se navodi u saopštenju, najbrže rastuća turistička destinacija ispuniti očekivanja francuskih turista i da će joj se ponovo rado vraćati.

Sezonska linija Montenegro airlinesa između Podgorice i Liona obavljaće se svake subote do 17. oktobra, a cijena povratne karte sa svim taksama može se kupiti već od 189 eura, saopšteno je iz MA.

Iz MA su najavili da će pored redovnih linija za Pariz i Lion uspostaviti i čarter linije ka drugim gradovima u Francuskoj: Miluz, Dol, Nant. Serija čarter letova ka ovim gradovima odvijaće se u predsezoni i postsezoni.

Bonus video: