Nagradna igra "Ulov mjeseca": Mihailović osvojio prvo mjesto

Prvo mjesto i vaučer koji može potrošiti u prodavnicama ribomaterijala „Sipa“ Mihailoviću je pripalo za ulovljenu kernju težine 15.5 kilograma
3 komentar(a)
sportski ribolov, Foto: Una
sportski ribolov, Foto: Una
Ažurirano: 09.04.2015. 13:39h

Prvo mjesto u martovskom krugu nagradne igre „Ulov mjeseca“ što za sportske ribolovce na Crnogorskom primorju organizuje kompanija za proizvodnju i promet ribomaterijala i opreme za more „Una“ iz Tivta, osvojio je Zoran Mihailović, član Ribolovačkog kluba „Pristan“ iz Bara.

Prvo mjesto i vaučer koji može potrošiti u prodavnicama ribomaterijala „Sipa“ Mihailoviću je pripalo za ulovljenu kernju težine 15.5 kilograma.

Baranin je ovog kapitalca ulovio štapom iz čamca, sa živom ribom kao mamcem u barskom akvatorijumu, na oko 50 metara dubine.

Drugo mjesto i vaučer koji takođe može potrošiti u „Sipi“ osvojio je Nenad Erceg iz Tivta sa ulovljenim brancinom od 7 kilograma. Brancina je Nenad ulovio u Tivatskom zalivu, na karolu iz ruke, a mamac je bio živi špar.

Treće mjesto pripalo je je Perici Dabanoviću sa ulovljenim zubacem težine 8,3 kilograma.

Dabanović je takođe član RK „Pristan“ iz Bara, a velikog zubaca je ulovio štapom iz čamca, na oko 3 milje od obale u barskom akvatorijumu.

Zubatac se u jutarnjim satima, „bacio“ na mamac – živu bukvu, a ulov je ostvaren na dubini od oko 50 metara.