Pljevlja: Raspisan konkurs za stipendiranje 30 studenta

Pravo učešća na Konkursu imaju studenti sa najmanjom prosječnom ocjenom osam, i sa prebivalištem na teritoriji opštine Pljevlja
317 pregleda 0 komentar(a)
Pljevlja, Foto: Goran Malidžan
Pljevlja, Foto: Goran Malidžan
Ažurirano: 01.10.2018. 14:29h

Sekretarijat za društvene djelatnosti Opštine Pljevlja rapisao je konkurs za stipendiranje 30 studenta u tekućoj školskoj godini.

Opština će stipendirati po jednog studenta završne godine, studente specijalističkih akademskih i strukovnih/primijenjenih studija kao i studente doktorskih akademskih studija, raznih.

Pravo učešća na Konkursu imaju studenti sa najmanjom prosječnom ocjenom osam, i sa prebivalištem na teritoriji opštine Pljevlja.

Uz prijavu na Konkurs treba priložiti dokaz o upisu završne godine studija, upisu postdiplomskih studija, potvrdu o prosječnoj ocjeni, potvrdu o prebivalištu i fotokopiju prve strane Indeksa sa osnovnim podacima.

Mjesečna stipendija studentima, koja se isplaćuje za deset mjeseci, utvrđena je na iznos jedne cijene rada u organima lokalne uprave uvećane za deset odsto, odnosno oko 60 eura dok je za postdiplomske studije mjesečna stipendija jednaka cijeni rada u organima lokalne uprave uvećanoj za 20 odsto što je oko 66 eura.

Bonus video: