Krsto Baković dobitnik Jugopetrolove nagradne igre: Biraće auto po želji

Iz Jugopetrola podsjećaju da se sa ovom nagradnom igrom krenulo 1. martaprošle godine, a da se sada nastavlja 2. ciklus tokom kojeg će svakog mjeseca obradovati po jednog klijenta sa nagradom – pomenutim automobilom po želji
120 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 06.04.2015. 13:50h

Krsto Baković iz Podgorice dobitnik je prve mjesečne nagrade Jugopetrolove nagradne igre "Vozi i osvoji".

"U ovom ciklusu srećni dobitnici imaju priliku da izaberu jedan od automobila: Renault Clio, Renault Megane, Renault Capture, Nissan Juke ili Dacia Duster, u vrijednosti do 15.000 eura sa PDV-om, a srećni dobitnik je sa brojem kartice: 9001000000018304. Članovi žirija bili su predstavnica Uprave za igre na sreću, Maja Stojanović, predstavnik sektora maloprodaje kompanije Jugopetrol AD, Krsto Vulović, i Nada Ivanović iz sektora interne kontrole kompanije Jugopetrol AD, koja je predsjedavala komisijom, a srećnog dobitnika izvukao je Edmir Purišić iz Plava, dobitnik super premije iz prethodnog ciklusa", saopšteno je iz Jugopetrola.

Iz Jugopetrola podsjećaju da se sa ovom nagradnom igrom krenulo 1. martaprošle godine, a da se sada nastavlja 2. ciklus tokom kojeg će svakog mjeseca obradovati po jednog klijenta sa nagradom – pomenutim automobilom po želji.

"Potrošači na EKO pumpama imaju brojne razloge da učestvuju u 2. ciklusu nagradne igre, koristeći "Eko vozi i osvoji" karticu za registraciju svake transakcije od 20 i više eura. Kako ovog puta, tako i narednih mjeseci, izvlačenja će se obavljati svakog 5. u mjesecu, ili prvi naredni radni dan", zaključuje se un saopštenju Jugopetrola.

Galerija

Bonus video: