Sezona na Ski centru Kolašin 1450 produžena još dvije sedmice

Snijeg kao da je odlučio da na našim stazama dočeka iduću sezonu pa je njegova visina i sada veća od jednog metra, a tempetarurni uslovi čine da staze obezbjeđuju nezaboravan užitak u skijanju. S obzirom da su pred nama dani Vaskršnjih praznika za katolike i pravoslavce, siguran sam da će veliki broj ljubitelja zimskih sportova doći da uživa u savršenom skladu sunca i snijega," kazao je Šćepanović
0 komentar(a)
Kolašin 1450, Foto: Kolašin 1450
Kolašin 1450, Foto: Kolašin 1450
Ažurirano: 02.04.2015. 13:14h

Turistička sezona na Ski centru Kolašin 1450 trajaće još dvije sedmice a visina snijega je preko metar, što garantuje odlične uslove za skijanje i tokom Vaskršnjih praznika.

Prema riječima izvršnog direktora Ski centra Bobana Šćepanovića, “trenutno stanje na skijalištu je bolje nego u špicu ovogodišnje sezone".

“Snijeg kao da je odlučio da na našim stazama dočeka iduću sezonu pa je njegova visina i sada veća od jednog metra, a tempetarurni uslovi čine da staze obezbjeđuju nezaboravan užitak u skijanju. S obzirom da su pred nama dani Vaskršnjih praznika za katolike i pravoslavce, siguran sam da će veliki broj ljubitelja zimskih sportova doći da uživa u savršenom skladu sunca i snijega. Ski centar će biti otvoren do polovone aprila," kazao je Šćepanović.

Bonus video: