“Regent Porto Montenegro” na listi najboljih hotela na svijetu

“Conde Nast Traveller” je prestižni magazin, koji se od strane čitalačke publike, koja sebi može da priušti ekskluzivna putovanja, percipira kao glavni vodič za hotelijerstvo i turističke destinacije
1 komentar(a)
Regent Porto Montenegro, Foto: Porto Montenegro
Regent Porto Montenegro, Foto: Porto Montenegro
Ažurirano: 02.04.2015. 10:52h

Hotel “Regent Porto Montenegro” iz Tivta uvršten je među najbolje hotele na svijetu u britanskom izdanju prestižnog lifestyle i travel magazina, “Conde Nast Traveller”.

Na zvaničnoj listi “Conde Nast Traveller Hot List 2015”, tivatski “Regent” se svrstao tik uz renomirane hotele poput hotela “Metropolitan” u Majami Biču ili “Belle Mont Farm”, St.Kitts & Nevis na Karibima.

“Hot lista britanskog izdanja časopisa ‘Conde Nast Traveller’-a znači dobrodošlicu u klub najboljih. Takođe, ovo priznanje dolazi u pravom trenutku, odnosno tik prije glavne sezone. Čast je biti u društvu najboljih i biti prepoznat na jednom od svojih primarnih tržišta od strane publikacije koja se percipira kao glavni vodič za putnike koji su u potrazi za luksuzom i novim destinacijama,” kazala je danas tim povdom portparolka “Regent Porto Montenegro” hotela Elena Ljiljanić.

“Conde Nast Traveller” je prestižni magazin, koji se od strane čitalačke publike, koja sebi može da priušti ekskluzivna putovanja, percipira kao glavni vodič za hotelijerstvo i turističke destinacije.

Uredništvo magazina “Conde Nast Traveller” vodio je i jedan od najeminentnijih imena novinarstva, Harold Evanst, koji je upravljao renomiranim “Sunday Times of London” i “The Times”-om. Magazin se trenutno izdaje u Velikoj Britaniji, Italiji, Španiji, Grčkoj, Indiji i Rusiji.

Početkom marta, rusko izdanje “Conde Nast Travellera” tivatski “Regent Porto Montenegro” uvrstilo je na listu najboljih svjetskih spa-hotela. Na njihovoj zvaničnoj listi “Conde Nast Traveller Hot List 2015”, tivatski “Regent” je jedini spa-hotel iz regiona koji se nalazi tik uz velike hotelske brendove poput “Four Seasons Bahrain” u Bahreinu, “Urso Hotel & Spa” u Madridu Španija, “Inala Beach House”, sa Puketa na Tajlandu i “Mandarin Oriental” u Bodrumu iz Turske.

Bonus video: