Kolašin: Neka sela još nemaju struju

Snijeg koji je pao u prvoj nedjelji marta, pričinio je nezapamćenu havariju na dalekovodnoj i niskonaponskoj mreži na seoskom području. Oboreno je preko 150 stubova, a stotine domaćinstava ostalo je bez napona, kako najavljuju iz Elektrodistribucije
1 komentar(a)
svijeća, Foto: Shutterstock.com
svijeća, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 31.03.2015. 18:54h

Poslije 23 dana u nekim selima na području Gornje Morače, Rovaca i Prekobrđa snabdijevanje električnom energijom je normalizovano. Kako su kazali u kolašinskoj Elektrodistribuciji, stavljene su u funkciju trafostanice u Mioskoj i Raškoj. Tokom vikenda, struja je „stigla“ do trafostanica u Prekobrđu i Gornjoj Morači.

„Preostalo je još da obezbijedimo napon za tri trafostanice u Rovcima, u Trmanju, Jasenovom Dolu, do kraja dana biće osobospobljena trafostanica u Višnjama”, kažu u Elektrodistribuciji.

Snijeg koji je pao u prvoj nedjelji marta, pričinio je nezapamćenu havariju na dalekovodnoj i niskonaponskoj mreži na seoskom području. Oboreno je preko 150 stubova, a stotine domaćinstava ostalo je bez napona, kako najavljuju iz Elektrodistribucije.

Bonus video: