Nagradna igra M:tel: Milan Ćosović dobio Huawei Ascend G620S

Ćosović je rekao da je ovo prvi put da osvoji nagradu u nagradnoj igri
68 pregleda 0 komentar(a)
M:tel, dodjela nagrada, Foto: M:tel
M:tel, dodjela nagrada, Foto: M:tel
Ažurirano: 31.03.2015. 13:55h

Milan Ćosović iz Kotora, dobitnik je nedjeljne nagrade android telefona Huawei Ascend G620S u okviru nagradne igre koju je za sadašnje i buduće korisnike orgamizovala kompanija M:tel u saradnji sa kompanijom Huawei.

Danas je u M:tel-u upriličeno uručenje telefona Ćosoviću kao i ostalim dobitnicima u nagradnoj igri.

Ćosović je rekao da je ovo prvi put da osvoji nagradu u nagradnoj igri.

On je istakao je da je od početka korisnik mreže 068 i da iako je znao za nagradnu igru, jer je fan M:tel-ove Facebook stranice Mtel Imate Prijatelje, gdje svakodnevno prati novosti, ali je ipak sa nevjericom primio obavještenje o nagradi sa broja 1600, od strane Korisničkog servisa M:tel-a.

"Nastaviću da igram i priželjkujem glavnu premiju - automobil Polo. Sigurno da ću i dalje ostati vjerni korisnik M:tel-a, čiji odličan odnos prema korisnicima moram posebno da pohvalim", kazao je Ćosović, student završne godine Fakulteta za hotelijerstvo iz Kotora.

"Poklon dopune svakog sata dobilo je već mnogo korisnika, a svakog dana po jedan korisnik je nagrađivan telefonom Huawei Ascend Y 100. To su: Božidar Mićić, Irena Maraš i Ana Ušćumlić iz Podgorice, Tatjana Milivojević iz Budve, Marija Raketić i Obrad Lekić iz Berana", saopšteno je iz M.tela.

Iz M:tela podsjećaju da pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi registrovani prepaid korisnici 068 mreže koji u toku trajanja nagradnog kola dopune svoj račun sa 2,5 eura ili više, kao i svi postpaid korisnici koji imaju plaćen posljednji telefonski račun i nemaju zaostali dug.

"Za učešće u nagradnoj igri za mjesečnu nagradu potrebno je da registrovani prepaid korisnici 068 mreže u toku trajanja nagradnog kola dopune svoj račun sa 5 eura ili više. Ono što našu igru čini posebnom je i da se prepaid račun može dopuniti više puta u toku trajanja nagradne igre/nagradnog kola, a sve odgovarajuće dopune učestvuju u nagradnoj igri /nagradnom kolu i povećavaju šansu za dobitak. Nestrpljivo očekujemo da obradujemo dva dobitnika automobila VW Polo GP 1.2 TSI. Već 19. aprila izvući ćemo broj telefona prvog, a 19. maja drugog dobitnika glavne premije", kazala je PR menadžerka M:tel-a Ana Martinović prilikom uručenja nagrada dobitnicima telefona.

Nagradna igra je počela 18. marta i traje do 18. maja 2015. godine i i ima dva nagradna kola:

Prvo kolo je počelo 18.marta i trajaće do 18. aprila 2015. godine

Drugo kolo počinje 19. Aprila, a završava se 18. maja 2015.godine .

Bonus video: