CKB uručila donaciju Opštoj bolnici Danilo I na Cetinju

126 pregleda 3 komentar(a)
Danilo I CKB donacija, Foto: CKB
Danilo I CKB donacija, Foto: CKB
Ažurirano: 31.03.2015. 11:35h

Crnogorska komercijalna banka donirala je Opštoj bolnici Danilo I na Cetinju – EKG i potrebnu opremu za Interno odjeljenje čija je vrijednost 2.200 eura.

Bolnica "Danilo I" je najstarija zdravstvena ustanova u Crnoj Gori sa dugom i bogatom tradicijom.

Kako je saopšteno, upravo ta činjenica je opredijelila CKB da u svojoj misiji podrške i pomoći zdravstvenim institucijama u Crnoj Gori donira opremu koja je bolnici u ovom trenutku bila najpotrebnija.

"CKB kontinuirano ulaže u oblast zdravstva i zdravstvene ustanove u sklopu svog programa društvene odgovornosti. Bolnica “Danilo I” zavređuje posebno uvažavanje imajući u vidu njenu reputaciju kako zbog prošlih, tako i zbog vremena koja dolaze. Ovom donacijom Banka želi da doprinese očuvanju te reputacije i da novim uređajima i opremom olakša rad ljekara i medicinskog osoblja, a građanima omogući kvalitetnije pružanje usluga”, izjavila je direktor Korporativnog sekretarijata CKB Maja Vukčević.

Ona je dodala da donacija Bolnici Danilo I predstavlja još jednu potvrdu dugoročne opredjeljenosti i posvećenosti banke lokalnoj zajednici.

"Izražavamo veliku zahvalnost CKB banci što nam je pomogla da stvorimo u bolnici Danilo I, a naročito na Internom odjeljenju, mnogo bolje uslove sa boravak i liječenje naših pacijenata, pogotovo onih sa posebnim potrebama. CKB banka nastavlja sa svojom flilantropskom aktivnošću prepoznajući potrebe građana i ustanova bez obzira na obim poslovne saradnje što govori o njihovom visokom stepenu društvene odgovornosti. Nadamo se i dalje uspješnoj saradnji na svim poljima”, rekao je direktor Bolnica Danilo I dr Ivan Gazivoda.

Bonus video: