Inkubator za Odjeljenje za neonatologiju KCCG

Svečanom uručenju medicinske opreme prisustvovali su dijelom članovi Odbora direktora i Menadžmenta Kompanije, kao i osoblje Kliničkog centra
153 pregleda 1 komentar(a)
inkubator, KCCG
inkubator, KCCG
Ažurirano: 27.03.2015. 16:13h

Predstavnici Hotelske grupe Budvanska rivijera danas su na Institutu za bolesti djece odjeljenja za neonatologiju Kliničkog centra Crne Gore donirali donirali stacionirani inkubator.

Svečanom uručenju medicinske opreme prisustvovali su dijelom članovi Odbora direktora i Menadžmenta Kompanije, kao i osoblje Kliničkog centra. "Kao društveno odgovorno preduzeće Hotelska grupa konstantno opredjeljuje određena sredstva sa ciljem omogućavanja boljeg funkcionisanja zajednice, a posebno je to od značaja ako se rješavaju pitanja iz oblasti zdravstvene zaštite. Uvažavajući potrebe Instituta za bolesti djece, istovremeno posebno cijeneći značaj stvaranja jednakih mogućnosti i prava na zdravlje najmlađih, Odbor direktora je donio odluku o kupovini inkubatora. Prioritet u proceduri nabavke proizvoda bio je kvalitet, te s toga i izbor najboljeg ponuđača, kako bi medicinska oprema bila sa odgovarajućim referencama koje odgovaraju potrebama liječenja ugroženih", saopštili su iz Hotelske grupe. Kako kažu, doniranje stacioniranog inkubatora šansa je ka širenju mogućnosti ostvarivanja zdravstvene zaštite najmlađe populacije i još jedan je korak u nizu humanitarnih aktivnosti Hotelske grupe Budvanska rivijera.

Bonus video: