Stacionarni inkubator Institutu za bolesti djece

„Koristimo priliku da se najiskrenije zahvalimo kompaniji ”Budvanska rivijera” na ovoj vrijednoj donaciji uvjereni da će njihov primjer slijediti i druge kompanije, institucije i pojedinci, a sve u cilju opšteg dobra”, zaključili su iz Centra
124 pregleda 1 komentar(a)
bebe, porodilište, Foto: Arhiva Vijesti
bebe, porodilište, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 26.03.2015. 11:15h

Kompanija Budvanska rivijera donirala je stacionarni inkubator Centru za neonatologiju Instituta za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore, u kome se liječe novorođenčad iz cijele države, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.

Iz Kliničkog Centra su kazali da je ta donacija posebno značajna jer je Centar za neonatologiju jedna od najopterećenijih organizacionih jedinica te zdravstvene ustanove.

Kako su objasnili, u Centru se liječe novorođenčad iz cijele Crne Gore sa najzahtjevnijom patologijom zbog čega je pored stručnog kadra, za pružanje kvalitetne zdravstvene zaštite najmlađoj populaciji, neophodna i savremena medicinska oprema.

„Koristimo priliku da se najiskrenije zahvalimo kompaniji ”Budvanska rivijera” na ovoj vrijednoj donaciji uvjereni da će njihov primjer slijediti i druge kompanije, institucije i pojedinci, a sve u cilju opšteg dobra”, zaključili su iz Centra.

Stacionarni inkubator Institutu za bolesti djece biće uručen sjutra.

Bonus video: