Hercegnovski „Casa del Mare“ najbolji je butik hotel na Balkanu

Novinarka „Tajmsa“ Anabel Torp istakla je da se radi o hotelu „savršenom za romantični boravak, gdje možete doživjeti sve što poželite, od jutarnjeg časa joge do koktela na zalasku sunca“
533 pregleda 0 komentar(a)
Casa del Mare, Foto: MAMA
Casa del Mare, Foto: MAMA
Ažurirano: 20.03.2015. 12:34h

Hercegnovski butik hotel „Casa del Mare“ najbolji je na Balkanu, navodi ugledni britanski list „Tajms“.

Novinarka „Tajmsa“ Anabel Torp istakla je da se radi o hotelu „savršenom za romantični boravak, gdje možete doživjeti sve što poželite, od jutarnjeg časa joge do koktela na zalasku sunca“.

Novinarka „Tajmsa“ istakla je u članku i da je Crna Gora destinacija koja se mora posjetiti, „zemlja divlje lepote i toplog gostoprimstva“.

„Casa del Mare“ specifičan je i po tome što je u pitanju porodični hotel u vlasništvu porodice Milić, koja je, kako se navodi, „potpuno posvećena hotelskom menadžmentu i toplom domaćinskom pristupu gostima“.

Još jedan od dokaza da je ovakav pristup i posvećenost poslu ne prolazi neopaženo je i nagrada „Travellers Choice Winner“ koju dodeljuje www.tripadvisor.com, jedan od najpoznatijih i najprestižnijih sajtova na svijetu u turističko-ugostiteljskoj dijelatnosti, navodi se u saopštenju. Ovu nagradu prima nešto manje od 1 procenat hotela, dok ih na pomenutom sajtu ima preko dva miliona.

„Casa del Mare“ je 2010. godine je dobio i domaću nagradu „Wild Beauty Award“, za najbolji mali hotel na primorju.

“Prošle godine ovaj hotelski brend prerastao je u grupaciju za upravljanje hotelima visoke kategorije 4 *i 5 *kao i konsaltingom u svim pre-opening i post-opening fazama, čime je postao prvi domaći brend na ovim prostorima specijalizovan za ovu vrstu usluga. Trenutno u okviru 'Casa del Mare-Small Hotels Group', pored prethodno navedenog, posluju još dva hotela, Hotel 'Casa del Mare-Amfora' 4* u Orahovcu i Hotel 'Casa del Mare-Capitano' 4* u Kamenarima. U junu mjesecu ove godine, planirano je i otvaranje još jednog novog hotela u Dobroti kategorije 5*, koji će takođe nositi ime ovoga brenda,” navodi se u saopštenju.

Bonus video: