Žabljak: "Zbrda zdola Snow Fest 8" od 20. do 22. marta

109 pregleda 0 komentar(a)
ski centar Javorovača, Foto: Montenegro.travel
ski centar Javorovača, Foto: Montenegro.travel
Ažurirano: 19.03.2015. 13:26h

U organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i zimskog tima "Zbrda Zdola Dobri Do", biće održani dani zimskih sportova i zabave "Zbrda Zdola Snow Fest 8" u ski centru Javorovača na Žabljaku, od 20. do 22 .marta, kao nastavak nekadašnjeg eventa "Freestyle Snowboard Cup".

Riječ je o manifestaciji sportsko-zabavnog karaktera. Sportski dio programa podrazumijeva kombinaciju zimskih sportova (snowboard, skijanje, nordijsko trčanje). Takmičiće se tročlane ekipe, bordera, skijaša i nordijskog trkača, a potvrđen je dolazak poznatih regionalnih asova u ovim disciplinama.

"Paralelno sa takmičarskim dijelom, u okviru zabavnog dijela programa, 20. marta planirana je DJ žurka u restoranu Dvorište. Dan kasnije sportski dio manifestacije pratiće dnevni party na skijalištu Javorovača, u okviru kojeg će nastupiti muzičar Rambo Amadeus i DJ Kobazz, dok će animator Žarko Stanišić biti zadužen za zabavu za najmlađe posjetioce. U večernjim satima u restoranu Dvorište nastupiće PivaJazz band a nakon toga će biti upriličena DJ žurka. U istom terminu DJ žurka je planirana i u restoranu ski centra Javorovača", navodi se u saopštenju.

Završnog dana festivala, 22. marta, predviđen je free ride na Šljemenu i zvanično zatvaranje festivala u restoranu Dvorište.

Za sve posjetioce ski centra Javorovača u ponudi će biti promotivne cijene pića i besplatan ski pas oba dana trajanja festivala.

Organizaciju događaja su pomogli Crnogorska komercijalna banka, Plantaže i Nikšićko pivo.

Program "Zbrda Zdola Snow Fest 8" možete pogledati OVDJE.

Bonus video: