KAMPANJA NA RUSKOM TRŽIŠTU

Porto Montenegro i hotel Regent na elitnom sajmu turizma u Moskvi

Ovaj jednodnevni sajam okupio je preko 800 vodećih subjekata u turističkoj industriji i reportažne novinare
3 komentar(a)
Hotel Regent, Foto: Siniša Luković
Hotel Regent, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 17.03.2015. 13:06h

Kompanija “Adriatic Marinas” i menadžment hotela “Regent” predstavljaju turističko nautičko naselje i marinu Porto Montenegro i prvi hotel sa pet zvjezdica u Tivtu na “Condé Nast Traveller” luksuznom sajmu putovanja u Moskvi.

Ovaj jednodnevni sajam okupio je preko 800 vodećih subjekata u turističkoj industriji i reportažne novinare iz Istočne Evrope koji se bave luksuznim putovanjima.

"Sajamski nastup je odlična prilika da se sretnemo sa čitaocima magazina “Conde Nast Traveller-a”, ali i njihovim brojnim komercijalnim partnerima, koji često prema preporuci “Conde Nast-a” biraju destinaciju za odmor. Posjetioci ovog događaja mahom već znaju za Crnu Goru i Porto Montenegro, a fokusirani su na pitanja u vezi sa hotelom “Regent” i popularne događaje tokom ljeta, koji se organizuju u naselju Porto Montenegro”, saopšteno je tim povodom iz “Adraitic Marinasa” i hotela “Regent”, uz napomenu da najviše upita za odmore, ali i organizacija događaja u tomluksuznom hotelu i Porto Montenegru uopšte, pristiže od potencijalnih gostiju iz Rusije, ali i novih destinacija kao što su Bjelorusija, Kazahstan i Azerbejdžan. Ljubitelji “Conde Nast Traveller” magazine imali su priliku da čitaju reportažu o Porto Montenegru kada je nautičko i turističko naselje u Tivtu opisano kao “nezaobilazna evropska lokacija za ljubitelje jedrenja, nautike, odmora i šopinga”.

Prošlog ljeta kinesko izdanje ovog magazina objavilo je reportažu o Crnoj Gori kao o jednoj od trenutno najinteresantnijih svjetskih destinacija, sa posebnim osvrtom na Porto Montenegro, a rusko izdanje ovog magazina u martovskom broju svrstalo je hotel “Regent” u Tivtu, u kategoriju najboljih spa hotela.