Nurković i Kurtagić uputili telegram saučešća građanima i gradonačelniku Novog Pazara

456 pregleda 6 komentar(a)
Beograd helikopter, Foto: Reuters
Beograd helikopter, Foto: Reuters
Ažurirano: 16.03.2015. 12:01h

Predsjednik Opštine Rožaje Ejup Nurković i predsjednik Skupštine Husein Kurtagić uputili su telegram saučešća građanima i gradonačelniku Novog Pazara Mehu Mahmutoviću i porodicama nastradalih u padu helikoptera koji je prevozio bolesnu bebu.

"Izražavamo žaljenje povodom tragedije izazvane padom helikoptera u kojoj su život izgubili doktor Dževad Ljajić, Miroslav Veselinović i pet dana staro novorođenče iz porodice Ademović, kao i pripadnici Vojske Srbije Omer Mehić, Milovan Đukarić, Nebojša Drajić i Ivan Miladinović", piše u telegramu saučešća.

"Vijest o smrti ljudi koji su zbog časnog posla i poziva stradali duboko je potresla građane naše opštine. Solidarnost, humanost i dobročinstvo stradalih ostaće upamćeno u srcima svih ljudi. Izražavamo saučešće porodicama stradalih pravoslavne vjeroispovijesti, a porodicama stradalih muslimana nazdravljamo glavu. Molimo dragog Allaha dž.š. da stradalim podari dženet (raj), a njihovim porodica sabur i strpljenje da se izbore sa tragedijom", piše u telegramu.

Bonus video: