Više putnika nego mjesta za sjedjenje: Studentima "mjesto za stajanje"

Autobusi iz Nikšića do Podgorice i obratno nekoliko dana imali više putnika nego mjesta za sjedjenje
649 pregleda 23 komentar(a)
Lalatović prevoz, studentski autobus, Foto: Svetlana Mandić
Lalatović prevoz, studentski autobus, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 04.10.2018. 05:28h

Studenti iz Nikšića koji putuju za Podgoricu i obratno autobusima prevoznika „Lalatović“ tvrde da im je školska godina počela tako što su u autobusima morali da stoje.

„Iako svi plaćamo mjesečnu kartu, ispalo je da je plaćamo da bi stajali jer prevoznik nikako da pošalje još jedan autobus kako bi konačno i mi koji stojimo mogli da sjednemo. Mislim, da ovo zaista nije u redu“, kazao je jedan od studenata.

Prema riječima visokoškolaca prošle godine nijesu imali nikakvih problema sa pomenutim prevoznikom, pa su zbog toga iznenađeni činjenicom da su ove školske godine u autobusu dobili samo „mjesto za stajanje“.

Kako je „Vijestima“ kazao vlasnik Vlado Lalatović tačno je da su autobusi nekoliko dana imali više putnika nego mjesta za sjedjenje, ali da već od ove sedmice takvih problema nema.

„Početak je školske godine i nijesmo očekivali da će se prve sedmice pojaviti toliki broj studenata, s obzirom na praksu od prethodnih godina, zato je došlo do gužve u autobusu. To smo odmah ispravili i takvo nešto se više neće ponoviti, a studentima se izvinjavamo što su dva-tri dana pojedini od njih morali da stoje“, kazao je Lalatović.

Bonus video: