Snow dance festival: Najbolji borduju za fond od 5.000 eura

Iz Nikšića će oba dana od 9 sati biti organizovan besplatan prevoz autobusima, a ulaz u ski-centar se neće plaćati
0 komentar(a)
Vučje, Foto: Svetlana Mandić
Vučje, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 13.03.2015. 20:05h

Na nikšićkom trgu organizovana je žurka dobrodošlice za učesnike prvog Snow dance festivala, a trećeg međunarodnog snoubord kupa, koji se ovog vikenda održava u ski centru „Vučje“.

Za raspoloženje takmičara, ali i Nikšićana, bili su zaduženi Nigor i DJ-evi iz Crne Gore i regiona.

Takmičari će se na Vučju nadmetati u disciplinama border cros i big air, a publika će imati priliku da posmatra najbolje bordere iz Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine i Makedonije, koji će se takmičiti za nagradni fond veći od 5.000 eura.

U okviru of programa publika će moći da prati i heli rajd, snou kajtere, a kompletan događaj biće sniman i dronovima. Organizatori Snow dance festivala očekuju nekoliko hiljada posjetilaca koje će, pored Nigora, zabavljati grupa S.A.R.S. koja je prije nekoliko dana objavila novi album, Nina Petković, “Senkina đeca”, “Bacili”, “Kontra banda”, kao i DJ-evi iz regiona. Iz Nikšića će do Vučja sjutra i preksjutra biti organizovan besplatan prevoz autobusima, sa platoa između autobuske i željezničke stanice, počev od devet časova, a ulaz na festival i parking na Vučju su besplatni.

Ski-centar na Vučju će normalno raditi, od ciciban staza do glavne staze.

Nastupi će početi 14. marta u 11 sati i trajaće do sumraka na otvorenom, nakon čega će biti nastavljeni u hotelu Ski centra.

"Nešto što se moglo vidjeti na crnogorskom primorju, sada je dostupno i na Vučju. Ovo je jedinstvena prilika da se sve to doživi i na snijegu", kazala je ranije Branka Stanić iz organizacije festivala.

Bonus video: