Raste interes za Dom revolucije u Nikšiću

U lokalnoj upravi pripremaju nove tendere
1156 pregleda 0 komentar(a)
Dom revolucije u Nikšiću, Foto: Svetlana Mandić
Dom revolucije u Nikšiću, Foto: Svetlana Mandić

Radovi na Domu revolucije u Nikšiću, gdje će se nalaziti sportski rekreativni centar, idu planiranom dinamikom tako da će Nikšićani na jesen dobiti savremeno opremljeni prostor u kome će svoje mjesto naći kako profesionalni sportisti, tako i rekreativci.

"Pošto je Nikšić sportski grad, biće to prilika da na ovom mjestu, koji će zadovoljiti najviše standarde, okupimo profesionalne sportiste, mlade ljude, rekreativce, da im ponudimo program koji će zadovoljiti njihove potrebe, jer živimo brzo i svima je potreban neki ventil gdje ćemo se fino osjećati", kazao je Slobodan Knežević, direktor kompanije "Knjaz" koja je prošle godine na tenderu dobila pomenuti prostor u zakup na 30.godina.

Riječ je o prostoru površine 1572 metra kvadratna, a prvi stanari Doma revolucije u Nikšiću, projekat savremenog rekreativnog centra realizovaće zajedno sa "City fitness"-om.

"Za početak ćemo zaposliti 15 ljudi, a kasnije i više, kako bi zajednički dali doprinos da se naša vizija savremenog fitnes centra ostvari. Nadam se da će i ostali privatnici krenuti našim stopama i da ćemo ovdje otvorii biznis zonu, a Domu revolucije udahnuti novi život", poručio je Knežević.

U lokalnoj upravi pripremaju nove tendere, a kako su više puta isticali, za zakup prostora u Domu revolucije, na kome su radovi počeli u martu prošle godine, postoje zainteresovani investitori.

Bonus video: