Dobro stanje na skijalištima

Na skijalištu Kolašin 1450 djelimično je sunčano, a temperatura se kreće od jedan stepen u podnožju do nula stepeni na vrhu staze
0 komentar(a)
skijalište, Kolašin, Foto: Arhiva Vijesti
skijalište, Kolašin, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 11.03.2015. 11:07h

Skijališta Kolašin 1450, Vučje, Savin kuk i Javorovača danas su u funkciji, dok o skijalištu Lokve nema informacija, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO).

Na skijalištu Kolašin 1450 djelimično je sunčano, a temperatura se kreće od jedan stepen u podnožju do nula stepeni na vrhu staze. Rade ski liftovi Jezerine, baby ski lift i šestosjed Vilina voda. Visina snijega u podnožju je 170 centimetara.

Na Vučju je oblačno, temeperatura iznosi dva stepena, a visina sniježnog pokrivača je od 170 centimetara u podnožju do 190 centimetara na vrhu staze. U funkciji su rekreativna i ciciban staza. U ski centru Savin kuk je promjenjivo oblačno sa sunčanim intervalima. Temperatura je nula stepeni, a visina snijega je dva metra u podnožju. Put do skijališta je prohodan.

Na skijalištu Javorovača je oblačno i bez padavina i vjetra. Temperatura je nula stepeni, staze su sređene, a visina snijega je od 170 centimetara do 180 centimetara.

Bonus video: