Nova M: Nismo mi, Pink je kriv

"Televizija Nova M, ne može apsolutno nikakve veze da ima sa viješću i objavama iz 2017, a o kojima autorka teksta piše...", navodi se, između ostalog, u reagovanju
980 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Iz Televizije Nova M reagovali su na tekst “Smišljeno udarali po ugledu i javnost dovodili u zabludu”, u kojem se citira prvostepena presuda protiv te kompanije a po tužbi osnivača “Vijesti” Miodraga Perovića i Željka Ivanovića.

“Autorka teksta ‘Smišljeno udarali po ugledu i javnost dovodili u zabludu’ za događaje iz marta 2017. optužuje naš medij (navodeći naziv Nova M više puta), iako je, kako cijela crnogorska i šira javnost znaju, Televizija Nova M počela sa radom 9. oktobra 2018. godine.

Shodno tome naš medij, televizija Nova M, ne može apsolutno nikakve veze da ima sa viješću i objavama iz 2017, a o kojima autorka teksta piše, čime ona i ‘Vijesti’, pokušavaju da namjerno dovedu u zabludu i nanesu štetu ugledu naše kompanije i nama kao konkurenciji.

Ovakvo dezinformisanje javnosti i kršenje novinarskih načela tačnosti i objektivnosti, ne smiju biti tolerisani u savremenom demokratskom društvu, čemu teži crnogorsko”, piše u reagovanju.

Bonus video: