Tivatskom domu zdravlja donirali aparat za fizikalnu terapiju

“Kupovinom ovog aparati riješili smo veliki operativni problem i oslobodili naše pacijente finansijskog opterećenja. Dugo nismo imali ovaj apart, pa smo bili priniđeni da pacijente upućujemo na privatne ambulante", kazala je dr Matijević
132 pregleda 2 komentar(a)
Danilo Kalezić, Foto: Porto Montenegro
Danilo Kalezić, Foto: Porto Montenegro
Ažurirano: 09.03.2015. 14:39h

Kompanije „Adriatic Marinas” i “MonteVera Dizajn” koja radi na projektu Porto Montenegro u Tivtu, finansirale su kupovinu aparata za magnetnu fizikalnu terapiju za Dom zdravlja Tivat.

Aparat DIMAP služi za liječenje pacijenata nakon preloma, degenerativnih bolesti i sličnih dijagnoza. Njegova vrijednost je 5.212 eura, a donatorima se juče na vrijednom poklonu zahvalila direktorica Doma zdravlja Tivat, dr Snežana Matijević.

“Kupovinom ovog aparati riješili smo veliki operativni problem i oslobodili naše pacijente finansijskog opterećenja. Dugo nismo imali ovaj apart, pa smo bili priniđeni da pacijente upućujemo na privatne ambulante", kazala je dr Matijević.

“Kao stanovnica Tivta sa dvoje male djece koja će odrasti u Crnoj Gori, želim da istaknem da je dobar nivo zdravstvene njege u zajednici za mene veoma važan cilj. Zahvaljujući ohrabrenju, energiji i viziji doktorke Matijević, mi rado nastavljamo da podržavamo Dom zdravlja Tivat, insituciju od vitalne važnosti za našu zajednicu.

Nadamo se da će ovaj centar biti u mogućnosti da se dalje razvija, te da će biti podržan i od strane drugih investitora i institucija. istakla je direktorka kompanije “MonteVera Dizajn” Pia Korlet, inače supruga direktora “Adriatic Marinasa” Olivera Korleta.

“MonteVera Dizajn” je kompanija koja pruža usluge dizajna enterijera i idejnih rješenja paketa namještaja za luksuzne rezidencije, a prošle godine Domu zdravlja donirala je namještaj kako bi na najbolji način bilo završeno renoviranje laboratorije za mikrobiologiju i dječju ambulantu. Ovom prikikom poklonjeni su stolovi, ormani, police, kao i kuhinjski elementi. Kompanija “Adriatic Marina”s već godinama ima uspješnu donatorsku saradnju sa Domom zdravlja Tivat.

PR menadžer “Adriatic Marinasa” Danilo Kalezić kazao je da je Dom zdravlja Tivat prepoznat kao institucija sa visokim kvalitetom usluge.

“Ovo je nastavak dobre višegodišnje saradnje naših kompanija i tivatskog Doma zdravlja,jer je on prepoznat kao medicinski centar od izuzetne važnosti za građane, goste, turiste, kao i za posadu sa jahti i vlasnike stanova u Porto Montenegru", istakao je Kalezić.

Bonus video: